Doe een gift

Steun het project Natuurpark Levende Leie met een gift

Een van de belangrijkste doelstellingen van het project voor de volgende jaren is de aankoop van natuurgebieden in de regio. Dat is en blijft de meest structurele manier om natuur langs de Leie veilig te stellen.

Die aankopen kosten echter handenvol geld. Het Vlaams Gewest en de stad Gent, Sint-Martens-Latem en Deinze subsidiëren wel, maar er blijft toch altijd een belangrijk restbedrag over, dat wij als vereniging zelf moeten ophalen.

Er is een manier om ons te helpen die doelstelling te halen: je kunt ons een gift overmaken , b.v. via onderstaand formulier. Beter nog : je kunt maandelijks een (klein) bedrag overschrijven op de projectrekening van Natuurpunt (BE56 2930 2120 7588) met vermelding van het projectnummer (4024) en de naam van het project (Natuurpark Levende Leie). Ben je lid van Natuurpunt, dan kun je je maandelijkse gift ook combineren met de domiciliëring van je lidgeld (stuur ons een mailtje via het contactformulier).

Alle bedragen die je in de loop van het jaar overmaakt, worden op het einde van het jaar samengeteld en indien het totale bedrag  40 euro of meer bedraagt, krijg je automatisch een fiscaal attest waarmee je een deel van het gestorte bedrag kunt recupereren via belastingaftrek.